سه‌شنبه, 9 ارديبهشت 1404
عنوان گروه خبري / اخبار سازمان . اخبار شهرداری‌ها . اخبار دهیاری‌ها . اخبار توسعه مدیریت و منابع . اخبار حوزه ریاست و روابط عمومی .
  • ساعت : ۱۷:۱۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۲/۰۶ 
  • تعداد بازدید : 167
رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور:
روزانه 4 میلیون و 750 هزار مترمكعب گاز با استفاده از زباله‌های خشك غیرقابل‌ بازیافت صرفه‌جویی می‌شود
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشوردر پنجاه و چهارمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند گفت:روزانه 4 میلیون و 750هزار متر مکعب گاز با استفاده از زباله‌های خشک غیرقابل بازیافت در صنعت سیمان صرفه‌جویی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشو، مسعود نصرتی با اعلام این خبر گفت: با امضای ۱۸ تفاهمنامه همکاری، زباله‌های خشک غیرقابل‌بازیافت به عنوان سوخت جایگزین گاز در کارخانه‌های سیمان کشور مورد استفاده قرار خواهد گرفت. این اقدام در راستای سیاست‌های کلان مدیریت پسماند و صرفه‌جویی در مصرف انرژی انجام می‌شود. 

وی افزود: این اقدام در راستای سیاست‌های کلان مدیریت پسماند و صرفه‌جویی در مصرف انرژی انجام می‌شود. نصرتی با تأکید بر این موضوع که مدیریت پسماند و اجرای این طرح صرفه‌جویی عظیمی در پی خواهد داشت، گفت: اگر در ماه‌های آینده به اهداف طرح دست پیدا کنیم، این میزان صرفه‌جویی هم در قوانین موجود پیش‌بینی شده و هم در برنامه هفتم توسعه کشور دارای کاربرگ اختصاصی خواهد بود.

نصرتی افزود: با توجه به تاکید ویژه رئیس‌جمهور محترم، وزارت نفت موظف به حمایت از شهرداری‌ها به عنوان بهره‌برداران اصلی این طرح شده است. همچنین در کنار کاربرگ صرفه‌جویی انرژی، امکان تحویل بخشی از مواد اولیه تولید قیر برای شهرداری‌های کشور از طریق وزارت نفت فراهم خواهد شد. 

در ادامه این جلسه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور نیز اعلام کرد: برای کارخانه‌های سیمان که بخش قابل توجهی از انرژی خود را از سوخت جامد مشتق‌شده از پسماندها (RDF) تأمین کنند، مشوق‌های ویژه‌ای در نظر گرفته شده است. وی افزود: موضوع اعطای مشوق‌های اقتصادی به کارخانه‌های سیمان، شهرداری‌ها و شرکت‌های تأمین‌کننده این نوع سوخت، در شورای عالی اقتصاد مطرح شده و در حال پیگیری از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور است.

شایان ذکر است  این طرح گام مؤثری در مسیر تحقق اهداف توسعه پایدار، بهبود مدیریت پسماند، کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی و ارتقای بهره‌وری انرژی در کشور خواهد بود.

فیلم

010000.jpg

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.13.0
    V6.1.13.0