به گزارش روابط عمومی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، متن پیام دکتر علی قربانی به این شرح است: روز زمین پاک هر ساله یادآور سپاس از بخشندگیهای زمین و منابع و ذخایر طبیعی آن است و به منظور افزایش آگاهی جهانی در تمامی کشورها این روز به نام روز زمین پاک در تقویم های سراسر دنیا ثبت شده است .
فراهم کردن زمینه مشارکت موثر مردم در بخش غیر دولتی و کلیه دستگاههای اجرایی؛ رمز موفقیت برنامههای مدیریت روستایی در زمینه تحقق زمین پاک در روستاهاست.
در بخش ديگري از پیام وی آمده است: بدون حفاظت از منابع آب، خاک، پوشش گیاهی و بهره برداری بهینه از آنها نمی توان به توسعه پایدار و تولید مطمئن در کشاورزی رسید. وی افزود: اگر معتقدیم منابع طبیعی بستر کشاورزی و بستر حیات است باید با هم گرایی، همسویی و هم افزایی همه دست اندرکاران از جمله نهادهای دولتی، غیر دولتی ، بهره برداران خصوصی و دیگر اقشار مردم در چارچوب عزمی ملی برای پاسداشت و حفظ، چنین نعمت ارزشمند و باشکوهی گام شایسته ای برداریم و این مساله، جز با شناخت و آگاهی دادن به این طیف وسیع مردم میسر نمی شود. بنابراین روز زمین پاک روزی برای افزایش آگاهی های ما نسبت به زمین و ارزیابی وضعیت فعلی چشم اندازهای آینده و موثر بودن تصمیمات و اقدامات در این عرصه است. برنامه ریزی برای کاهش آلاینده ها و حفظ محیط زیست و نیز پشتیبانی حمایت و هدایت مدیریت روستایی در این عرصه همواره از اولویت های کاری سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور است.
دکتر قربانی در خصوص اقدامات صورت گرفته برای کمک به حفظ محیط زیست در مناطق روستایی اظهار نمود در یک سال اخیر؛ اعتبارات قابل توجهی به دهیاریها جهت ایجاد و تکمیل پروژههای توسعه فضای سبز و مدیریت بهینه خدمات پسماند در روستاها تخصیص یافته و تلاش شده است دهیاران به عنوان مدیران روستایی همواره در کلیه اقدامات شأن بالای محیط زیست را به عنوان مهم ترین و ارزشمندترین اصل، مدنظر داشته باشند.
معاون امور دهیاریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور همچنین خاطرنشان کرد: با عنایت به اینکه سال جاری از طرف مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) به عنوان سال سرمایه گذاری برای تولید نام گذاری شده است ، ضروریست جوامع محلی دهیاری ها و شوراهای اسلامی روستا نسبت به آماده نمودن بستر لازم برای فعالیت سازمانهای مردم نهاد، خیریه ها و کارگاههای نوپا و نوآورانه در راستای تقویت سرمایه اجتماعی و ایجاد اعتماد شهروندان به مدیریت روستایی تلاش کنند و با تقویت بنیه و نهادینه کردن مشارکت شهروندان و نیز ارتقای فرهنگ زیست محیطی در روستانشینان مقدمات لازم برای داشتن زمین پاک را فراهم سازند.
وی در پایان ابراز امیداواری کرد: دهیاری ها و شوراهای اسلامی روستا با درک شرایط جدید و اصلاح برنامهها و بکارگیری روشهای نوآورانه ، خلاقانه و تاثیرگذار همواره پیروز این میدان باشند.