به گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، نخستین نشست هم اندیشی حامیان توسعه شهرداری ها در سال ١٤٠٤ با هدف انعکاس مشکلات و چالش ها و ارائه راهکارها برای حل مشکلات برگزار شد.
دکتر نصرتی با اشاره به اینکه ما در این سازمان از یک فرصتی برخوردار هستیم که اگر از این فرصت به نفع شهرداری ها استفاده مطلوب نکنیم خیلی زود تبدیل به یک تهدید می شود، گفت: ما سالانه حدوود ١٧٠ همت بین شهرداریها تقسیم می کنیم اما مسوولیت این سازمان در قبال شهرداریها فراتر از تقسیم بودجه است . وی افزود: لازم است فراتر از این عمل کنیم و وقتی برای فکرکردن و برون رفت از مشکلات شهرداری ها اختصاص دهیم .
رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور با تاکید بر برگزاری جلسات داخلی حامیان گفت: نمایندگان سازمان ماموریت دارند ماهی دوبار در استان رفت و آمد کنند و با معاونان هماهنگی عمرانی، مدیران کل شهری، فرمانداران و شهرداران تعامل داشته باشند و علاوه بر این با برگزاری جلسات هفتگی تجربیات را به اشتراک بگذارند و این تبادل تجربه مهم ترین بخش کار است. نصرتی با بیان اینکه تجربیاتی که حامیان توسعه شهرها به اشتراک می گذارند جایگاه بالایی دارد گفت: مواردی که می بایست در سفرهای استانی حامیان مد نظر قرار گیرد محدودیتی ندارد و علاوه بر بازنگری طرح های تفصیلی، طرح جامع و سایر طرحهایی که در شهرداریها وجود دارد با توجه به سلیقه ، ابتکار عمل ، نگاه و نظر حامیان می تواند موضوعات و مسائل جدیدی که تا امروز مطرح نبوده است مد نظر قرار گیرد.
وی همچنین گفت : علاوه بر کشف موضوعات جديد، حامیان مسوولیت دارند، تا به شهرداریها برای به تصویب رساندن طرحهای مختلف کمک کنند . همچنین در خصوص ارتباط گرفتن شهرداریها با سایر دستگاه های اجرایی و وزارتخانه ها یاری رسان باشند.
دکتر نصرتی درخصوص صدور احکام نماینگان و حامیان توسعه شهرها یادآور شد: : می بایست در حد امکان اهلیتی بین استانها و حامیان وجود داشته باشد.تا نمایندگان و حامیان معرفی شده با علاقه ، تعصب و پشتکار بیشتری کار را دنبال کنند.
دکتر نصرتی خطاب به حامیان حاضر در جلسه گفت: داشتن یک حکم معجزه نمی کند بلکه شما باید با خلاقیت و کشف موارد جذاب و جدید در استانهای محل ماموریت نمره مثبت دریافت کنید. وی افزود: برای ثبت تجربیات حامیان توسعه شهرها و استفاده بهتر از تجربیات حامیان در آینده لازم است دبیرخانه ای ایجاد شود و اقدامات انجام شده برای بهره برداری های آتی در این دبیرخانه ثبت شود. در ادامه سیدسجاد انوشه معاون امور شهرداریها ، مرتضی موحد نیا مدیرکل دفتر محيط زيست و خدمات شهري و مصطفی آقاعلیخانی سرپرست دفتر برنامه ریزی و مدیریت توسعه شهری این سازمان ضمن بیان مشکلات و چالشهایی که در مورد ماموریت حامیان وجود دارد، در خصوص هرچه. بهتر برگزار شدن این بازدیدها پیشنهاداتی را ارائه کردند.
همچنین تعدادی از حامیان حاضر در جلسه ضمن بیان تجربیات خود در سفرهای استانی ، پیشنهادات و راهکارهایی در جهت بهبود روند کار ارائه کردند.
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر و رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور،در پایان گفت: باید تلاش کنیم طوری عمل شود که ذینفعان سازمان، استانداریها، شهرداریها، دهیاریها و نمایندگان مجلس به این نتیجه برسند که حامیان کارکرد مثبت و سازنده ای برای استانهای کشور دارند و این مساله می بایست در اجرا نمود پیدا کند و نقش مثبتی برای توسعه شهرها و افزايش ظرفیت و پتانسیل استانها داشته باشد.
وی افزود: با عملکرد مثبت حامیان برای استان و اعتمادسازی، بدون هیچ تذکر و درخواستی به مرور بسیاری از رفت و آمدهای اضافه از استان ها به سازمان نیز حذف می شود .