به گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری ها و دهياریهای کشور، با توجه به اينكه بانک توسعه تعاون به عنوان بانک تخصصی در کشور برای ارائه خدمات مالی و تسهيلات بانکی به بخش تعاون بشمار ميرود، اين تفاهمنامه در چارچوب قوانين و مقررات مربوطه با هدف تقويت و حمايت از شركتهاي تعاوني دهياريها و اجراي طرحهاي درآمدزا و اقتصادي در روستاهاي كشور فيمابين سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور و بانک توسعه به امضا رسيد.
در مراسم امضا و مبادله تفاهمنامه، مسعود نصرتی، رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، علی سرزعیم، مدیرعامل بانک توسعه تعاون، نعمت اله رضایی، رئیس هیأت مدیره بانک توسعه تعاون، سيد باقر فتاحی، عضوهیأت مدیره بانک، علی قربانی، معاون امور دهیاریها، اسمعیل زیارتی نصرآبادی، مدیرکل دفتر هماهنگي عمراني و خدمات روستایی و اشکان جعفرکریمی، مدیرکل دفتر برنامهريزي و مديريت توسعه روستایی این سازمان حضور داشتند.
نصرتي در زمينه استفاده از ظرفيت بانك توسعه تعاون جهت رونقبخشي به اقتصاد روستاها به ويژه روستاهاي مرزي و كم جمعيت و همچنين بر اجراي طرحهاي درآمدزا، اقتصادي و اشتغالزا در اين نواحي تأكيد نمود و اين همكاري مشترك را زمينهساز تحقق شعار سال درخصوص سرمايهگذاري براي توليد به ويژه در روستاهاي كشور دانست.
سرزعیم، در بخش ديگري از اين مراسم بر اهمیت همکاری مشترك جهت تسهیل و تسريع در ارائه خدمات بانکی و حمایت از تعاونی دهیاریها و اتحاديههاي ذيربط تأکید کرد.
قربانی گفت: در حال حاضر حدود 900 شرکت تعاونی دهیاریها با عضویت شخصیت حقوقی بیش از 22 هزار دهیاری در کشور مشغول فعالیت میباشند که در 14 استان اتحادیههای ذيربط استانی و بنابر ضرورت، اتحادیه سراسری شرکتهای تعاونی دهیاریها راهاندازی شده است و بر اساس گزارش وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تعاونیهای مذکور توانستهاند بیش از 12 هزار فرصت شغلی را در نواحی روستایی کشور فراهم نموده که تقویت تعاونیهای مذکور از طریق تأمین مالی و فعالسازی ظرفیتها و فرصتهای اقتصادی ميتواند زمینههای توسعه نواحی روستایی را به دنبال داشته باشد.
در ادامه وی اضافه نمود كه تأمین تضامین و وثایق برای دریافت تسهیلات بانکی توسط صندوق سرمایه گذاری بخش تعاون، ارائه خدمات مالی، تأمین منابع و تسهیلات ارزان قیمت با نرخ 6 درصد و با دوره بازپرداخت 6 ساله برای اجرای طرح های درآمدزای تعاونیهای دهياريها و اتحادیههای ذیربط در نواحی روستایی کشور از جمله بخشهاي تفاهمنامه مذكور بشمار ميرود.
در پایان مراسم نیز طرفین ابراز امیدواری کردند که این تفاهمنامه آغازگر همکاریهای گستردهتر براي بهبود وضعيت معيشتي روستاييان، رونق اقتصادي و بسترسازي براي افزايش توليد در نواحي روستايي كشور باشد و بتواند در مسیر حمایت از مديريتهاي محلي و روستاییان تأثیرگذار باشد.