به گزارش روابط عمومي سازمان شهرداريها و دهياريهاي كشور، آقاعليخاني مديركل دفتر برنامهريزي و مديريت توسعه شهري سازمان در ابتداي جلسه توضيحاتي درخصوص ضرورت تعيين منطقه در شهرهاي بالاي 200 هزار نفر جمعيت با هدف بهبود خدماترساني به شهروندان بيان نمود. همچنين ايرانشاهي معاون دفتر بر همكاري با شهرداريها و درنظر گرفتن پيشنهاد اوليه آنان به عنوان خط مقدم خدمات رساني به شهروندان اشاره و بر اهميت نقشآفريني شهرداري در بهبود خدمات شهري خصوصاً در بافتهاي ناكارآمد شهري و ارتقاي سرانههاي خدماتي تاكيد كرد. بيات رئیس گروه نظارت بر طرحهاي توسعه شهري سازمان توضيحاتي كلي درباره روند بررسي پيشنهاد اوليه منطقهبندي شهر جيرفت ارائه داد.
سپس رباني شهردار جيرفت درباره وضعيت كلي شهر، جمعيت، مولفههاي درآمدي و ساير ويژگيهاي شهر جيرفت و لزوم ايجاد تقسيمات فضايي در اين شهر سخن گفت. خانيگي مديركل دفتر امور شهري و شوراهاي استانداري كرمان، ضمن برشمردن اهميت شهر جيرفت در منطقه جنوب استان كرمان و تاثير ژئوپوليتيكي اين شهر در منطقه، بر التزام شهرداري جيرفت و استانداري كرمان نسبت به عدم افزايش نيروي انساني پس از دريافت ساختار جديد تاكيد كرد. زندوكيلي نماينده دفتر فني، امور عمراني و حملونقل و ترافيك استانداري كرمان نيز ضمن ارائه تاريخچه طرحهاي توسعه شهري جيرفت به بازنگري طرح جامع اين شهر در آينده نزديك اشاره كرد.
در ادامه شش پيشنهاد ارائه شده در خصوص نحوه تقسيم فضايي شهر با توجه به ويژگيهاي كالبدي و اجتماعي، متعادل سازي درآمدها و هزينهها و خوانايي لبهها و عناصر شاخص در تعيين مرز منطقه و ناحيه شهر بررسي كه با نقد و تحليل كالبدي حاضران جلسه در نهايت انتخاب نهايي صورت گرفت و موافقت با ايجاد دو منطقه و چهار ناحيه براي شهر 207 هزار نفري جيرفت (براساس برآورد جمعيت سال 1403) انجام شد.
با توجه به موافقت اعضاي كارگروه ، بايندريان نماينده دفتر نوسازي، تحولاداري و فناوري اطلاعات سازمان بر لزوم تدوين ساختار متناسب با اين تقسيمبندي جديد را با هماهنگي آن دفتر و نيز با رعايت بازه زماني سه ماهه از زمان ابلاغ مجوز تعيين منطقه تاكيد كرد.
پس از تكميل و ارائه مستندات لازم از سوي شهرداري جيرفت، مجوز تشكيل اين مناطق توسط وزير كشور ابلاغ خواهد شد.