سه‌شنبه, 30 ارديبهشت 1404
عنوان گروه خبري / اخبار سازمان . اخبار شهرداری‌ها . اخبار توسعه مدیریت و منابع .
  • ساعت : ۱۸:۰۱
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۲/۲۸ 
  • تعداد بازدید : 59
ایمن‌سازی معابر شهری؛
اولویت سازمان شهرداری‌ها برای كاهش تلفات حوادث رانندگی در شهرها
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با اشاره به آمار نگران‌کننده جان‌باختگان حوادث رانندگی، از برنامه‌ریزی جدی این سازمان برای ایمن‌سازی معابر شهری و اختصاص منابع مالی به طرح‌های کاهش تصادفات خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، دکتر سید محمد مجابی، معاون توسعه مدیریت و منابع این سازمان، با اشاره به اینکه سالانه حدود ۲۰ هزار نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست می‌دهند، گفت: متأسفانه ۶۲ درصد از این جان‌باختگان در سنین فعالیت و نان‌آور خانواده هستند که این موضوع خانواده‌ها را با بحران‌های جدی مالی و اجتماعی مواجه می‌کند.

وی با تأکید بر نقش مدیریت شهری در کاهش این تلفات افزود: سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، ایمن‌سازی معابر شهری را یکی از اولویت‌های اصلی خود در سال جاری قرار داده و به‌زودی منابع مالی لازم برای حمایت از این طرح‌ها اعلام خواهد شد.

دکتر مجابی گفت: بر اساس گزارش‌های تحلیلی، ۳۰ درصد کشته‌شدگان تصادفات جاده‌ای مربوط به چهار استان فارس، تهران، سیستان و بلوچستان و کرمان است. همچنین، بالاترین آمار تلفات تصادفات درون‌شهری از بین عابران پیاده و موتورسیکلت‌سواران، به ترتیب به استان‌های مازندران، گیلان و خوزستان اختصاص دارد.

دکتر مجابی با اشاره به ضرورت بازنگری در طراحی شهری و ارتقای فرهنگ ترافیکی شهروندان تأکید کرد: «مهم‌ترین مؤلفه در تحقق یک شهر زیست‌پذیر، رعایت اصول مدیریت شهری برای ایجاد محیطی ایمن و آموزش رفتار صحیح شهروندی در مواجهه با ترافیک و استفاده از معابر است.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: «سازمان شهرداری‌ها با همکاری شهرداری‌های کشور، برای رفع نقاط حادثه‌خیز شهری، به‌روزرسانی زیرساخت‌ها و اجرای طرح‌های ایمن‌سازی، برنامه‌ریزی کرده و این موضوع را با جدیت دنبال خواهد کرد.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.15.0
    V6.1.15.0